En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Fakat, yangın bapsı satıcıları arasında fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şık fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Dizge Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının huzurı silsile otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapsı camlı olur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye geçim ve mutabık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme alınan bu hatmızda;

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yerı keşik, yangın bapları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden öbür yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı çatı yararlanma sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, yağmurlama sistemi olmayan yapılarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış kapısı namına çatı karşı aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran muhtevakuruluşsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı elan buna bentlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Hiçbir kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem fethetmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Cümle çıkışların ve erişim yollarının aşağıda belirtilen şartlara şık olması gerekir:

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen Yangın Çıkış Kapısı ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve kâraretler kullanılır.

Montaj: Yangın kapısı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page